تبليغاتX
... جاغوری یک - جاغوری و چند رویداد تازه - مومن زاده
جاغوری یک
o پایگاه اطلاع رسانی جاغوری - گامی بسوی موفقیت های بیشتر
خانه آرشیو عناوین مطالب سایت ارسال مطالب و تماس باما آخرین فیلم و ویدیو RSS
...
عکس تصادفی پایگاه اطلاع رسانی جاغوری :
...
جاغوری و چند رویداد تازه - مومن زاده
موضوع: ~»-(رویدادهای جاغوری¯)-»~ یکشنبه نهم خرداد 1389 8:8

بسمه تعالی

 

با سپاس فراوان به پیشگاه خداوند مهربان , دورد سلام بی پایان خد

جاغوری سنگماشه مت همه دوستان خوبم .

امید وارم که در هرجای  این کره خاکی تشریف دارید شاد ، خرم ،صحت مند سرحال و موفق   باشید .

دوستان عزیز ،  مدتی است که انترنت ما قطع شده است و در جاغوری کدام اینترنت دیگر نیست که خدمت تان خبرهای جاغوری را نشر می کردم از این جهت  عذر مرا بپذیرید تازه به کابل رسیدم  وگذارش را از این جا خدمت تان تقدیم میدارم  .

در طول دو هفته که گذشت جاغوری شاهد چند رویداد مختلف بوده است .

امروز ها با زار شایعات بیش ازهر چیزی دیگری طرفدار دارد  گاهی وقت ها از بس که زیاد می شود  آدم به خبر راست هم شک می کند که نکند دروغ و شایعه نباشد .  خوب نگران نباشید تادنیا بوده همین بوده  به همین عمری خودم  که چندان زیاد هم نیست زیاد از این شایعه ها شنیدم  منتها صحبت در کم زیاد شدن این نوع شایعه  ها است که  گاهی زیادی زیاد می شود  .  در این اوخر بازار شایعات یک کمی داغ داغ تر شده  است شایعات از قبیل تهدید طالبان برای  حملات انتخاری در جاغوری جا بجای بودیجه ها  هزاران  گپ و سخن دیگه :

خبر اول اینکه  : امسال روز معلم مثل سالهای قبل  در تمام مدارس برگذار نشد ؟

 امسال در بعضی از جا های  جاغوری از روز معلم تجلیل به عمل نیامد مخصوصا دو لیسه ذکور (لیسه استاد عبدالغفورسلطانی و لیسه عالی نور) و لیسه اناث مرکز (لیسه نسوان شهدا) و بگفته مردم مکتب سر آب سه پایه و مکتب ذکور لومان و مکتب المیتو و چند مکتب دیگر .

علت برگذار نشدن بزرگداشت روز معلم شایعات است که بین مردم نشر گردیده است . مردم می گویند که از سوی طالبان به جاغوری اطلاع داده شده است که اگر روز معلم در جاغوری تجلیل شود در همین روز حملات انتحاری از سوی طالبان صورت خواهند گرفت .

به همین دلیل خدمت  مقامات و مسولین دولتی جاغوری رسیدم تا نظرآنها  را در باره این شایعات  داشته باشیم  و بینبیم این مسایل تا چه اندازه واقعیت داره ؟ .

ابتدا خواستم نظر ولسوال صاحب محترم ولسوالی جاغوری جناب آقای ظفر شریف را داشته باشم وقتی داخل تعمیر ولسوالی جدید شدم از مسولین بخش امنیت که دم دروازه بودند سوال کردم  که ولسوال صاحب تشریف دارد ؟ ایشان در جواب گفتند که ولسوال در این روز ها در غزنی است .

بعد به خدمت جناب آقای محمد یوسف نایبی مدیر محترم معارف جاغوری رسیدم تا نظر ایشان را در باره این شایعات  داشته باشیم  وبینبیم از نظر ایشان این مسایل تا چه اندازه واقعیت داره ؟ .

جناب اقای نایبی  تشکر از شما که وقت تان را در اختیار پایگاه اطلاع  رسانی جاغوری قرار داده اید  ابتدا خواهش می کنم خود را برا ی خوانندگان معرفی  نماید  تا سوال های بعدی خدمت تان مطرح نمایم .

بنام خدا

تشکر فراوان از جناب آقای مومن زاده که زحمات زیاد را متحمل می شود و صدای ما را برای مردم انعکاس می دهد . و عرض  سلام  دارم خدمت تمام خوانندگان محترم پایگاه اطلاع رسانی جاغوری .

اینجانب محمد یوسف نایبی مدیر معارف جاغوری هستم .

تشکر از شما جناب آقای نایبی. آقای ناییبی  شایعات زیاد در میان مردم پخش شده و مردم می گویند که طالبان گفته اگر روز معلم در جاغوری تجلیل شود حملات انتحاری را انجام می دهند آیا این حرف ها تا چه اندازه واقعیت دارد ؟

آقای نایبی این شایعات را به کلی رد نموده گفت : در منطقه ناوه  انگوری از روز معلم تجلیل به عمل آمده و در منطقه پشت چوب نیز از روز معلم تجلیل شده که خودم شرکت داشتم و همچنان مکاتب دیگر مانند تبرغنگ شهر زایده  چهل باغتو و ... روز معلم را با شکو خاص تجلیل کرده اند که خودم شاهد برگزاری جشن های آن بودم .

تشکر آقای نایبی صاحب از توضیحات تان  : شما بفرماید که  در چند مکاتب مرکز مانند لیسه ذکور استاد عبدالغفور سلطانی و لیسه های ذکور و اناث عالی نور و لیسه اناث نسوان شهدا مرکز و ... از روز معلم تجلیل به عمل نیامده در حال که این مدارس در سالهای گذشته از جمله پیشگامان این مراسم بوده است   و به جای آن برای  متعلمین رخصتی داده شده برای این چه پاسخ دارید ؟

آقای ناییبی گفت : تا حالا ما هم دقیق اطلاع نداریم که چطور و به اجازه کی این کار را کرده اند دقیق معلومات ندارم و در این روز ها خودم اولین شخص هستم که در جشن روز معلم در سراسر جاغوری شرکت می نمایم و خودم تازه از مکتب پشت چوب آمده ام .

تشکر آقای استاد نایبی از همکاری و توضیحات تان یک دنیا سپاس .در اخر اگر کدام گفتنی و پیام برای خوانندگان جاغوری یک داشته باشید بفرماید :

آقای ناییبی گفت : عرض ندارم فقط همین که ما برای همه عزیزان وعده می دهم که این شایعات به کلی دروغ است .

سربلندی تمام ملت شریف جاغوری آرزوی ماست به امید بلند رفتن هر چه بشتر سطح معارف جاغوری وجاغوری ها تمام عزیزان را به خداوند مهربان می سپارم .

تشکر فراوان از مدیر صاحب محترم جاغوری جناب آقای نایبی که لطف نمودند با ما همکاری کردند .

جاغوری سنگماشه

خبر دیگه اینکه :

شنیده ها حاکی است که یک مکتوب از سوی امنیت ملی ولایت غزنی برای امنیت ملی جاغوری مواصلت ورزیده است اینکه مضموت این مکتوب چه بوده وبه چه مناسبت آمده  اطلاع دقیق در دست نیست در این زمینه خواستم نظر آمر امنیت ملی جاغوری را داشته باشم .

ضمن ملاقات با آمر امنیت ملی جاغوری  جناب آقای طوفان  ضمن  معرفی خویش  از وی خواهان روشنی در مورد شایعات فوق شده  ابتدا خواستم خودش را برای ما و خوانندگان پایگاهی اطلاع رسانی جاغوری معرفی نمایند.

اقای طوفان گفت :  اینجانب علی بخش طوفان از منطقه شهرزایده و آمر امنیت ملی جاغوری می باشم .

درمورد شایعات حملات انتحاری در روز معلم از وی خواهان معلومات شدم که تا چه حد واقعیت دارد

ایشان تلویحا پذیرفت مکتوب در رابطه با همین شایعات بوده وآقای طوفان اضافه کرد:  اطلاع حاصل نمودم که پلان طراحی حملات انتحاری در رسنه همرزبا جاغوری می باشد . مخصوصا در روز معلم در مکاتب جاغوری صورت می گیرد.  من فورا به مقام ولسوالی و قمندانی محترم امینه و مدیر معارف جاغوری کتبی و شفاهی اطلاغ دادم و همچنان ایشان فرمود ما بر اوضاع جاغوری کاملا تسلط داریم و آمادگی عام و تام گرفته ایم و تمام مرز ها را تحت کنترول جدی امنیتی قرار داده ایم

 اگر دشمن کدام پلان هم داشته بوده  چون مسولین امنیتی و مردم جاغوری از پلان آنها  آگاه شده و شاید دشمن از حمله منصرف شده باشند .

شایعات دیگر بین مردم بود که شب گذشته تعداد چند نفر می خواستند که مکتب سنگ جوی لومان را انفجار دهند در این مورد شما چه میدانید ؟

آقای طوفان گفت : نظر به اطلاع مردم محل که افراد ناشناس می خواهند در مکتب لومان مواد انفجاری را  جا بجا نمایند که قوماندانی محترم امنیه جاغوری فورادر این زمینه  اقدام نمود و یک نفر مشکوک را دستگیر نموده  که بعد از تحقیقات معلوم شد که فرد مذکور از همان منطقه بود و مختصر تکلیف روانی دارد و رها گردید .

تشکر آقای طوفان از توضحات تان در اخر اگر کدام گفتنی برای خوانندگان دارید بفرماید .

آقای طوفان گفت  : ما به مردم شریف جاغوری اطمنان می دهیم که به فکر آرام و بدون کدام تشویش زندگی نمایند وانشاءالله  هیچ نوع حوادث نه خواهند آمد .

و همچنان از مردم شریف جاغوری خواهان همکاری با مسولین امنیتی خویش می باشیم که اگر کدام شخص مشکوک را مشاهده نمودید فورا  ما را در جریان قرار بدهند.

تشکر فراوان از جناب محترم آقای طوفان آمر امنیت ملی جاغوری که لطف نمودند وقت خود را در اختیار پایگاهی اطلاع رسانی جاغوری گذاشتند .

خبر دیگه اینکه :

همچنان در مسیر راه قره باغ جاغوری در منطقه تمکی یک مکتب توسط مواد منفجره انفجار داده شده است این مکتب مدت یک سال می شد که برای تعلیم دانش آموزان آغاز به کار کرده بود.  ساختمان مکتب  بسیار زیبا و قشنگ شاخته شده بود.  دو روز قبل وقتی از جاغوری طرف کابل می امدم از ساختمان مکتب تمکی دیدن نمودم شدت انفجار بسیار قوی بوده است  سقف سالن و دهلیز را فرو آورده بود و اثری از  دروازه کلان  دهلیز مکتب به جز تکه های خورد و ریز در اطراف مکتب ، دیگر جیزی بافی نماند بود و تمام شیشه های کلکین ها نیز شکسته است و دیوار سالن و تعداد دیگر از اطاق های این مکتب ترک های بسیار خورده است .

به خاطر مشکلات راه کمره عکاسی با خودم نداشتم که برای شما عزیزان عکس هم تهیه می کردم از این جهت معذوریم .

خبر دیگر اینکه :

شخصی را که طالبان در هفته های قبل در مسیر راه گرفته بودند با سعی و تلاش زیاد مو سفیدان جاغوری بعد از دو روز اسارت خوشبختانه آزاد وصحیح و سالم به جاغوری برگرداندنده شداست . به گفته یکی از مو سفیدان که برای آزاد کردن شخص مذکور رفته بود گفت : به خود این شخص کدام خسارت جانی و مالی وارد نشده است و ایشان که  از گفتن اسم خود خود داری نمود گفت : کسی از داخل جاغوری به طالبان اطلاع داده بوده که چند موتر دولتی از قندهار به طرف جاغوری در حال حرکت است ظبق این گذارش طالبان در مسیر راه مستقر شده و یکی از آنها را طالبان با خود برده و بعد از سعی و تلاش موسفیدان جاغوری خوشبختانه  آزاد شدند.

رفتم که جریان را از شخصی که او را طالبان با خود برده بود سوال کنم ایشان ما را خیلی خوب می شناخت و وقت که از ایشان خواستم که با ما را در جریان چند چون  ماجرا قرار بدهند ومسایل را با ما در میان بگذارند ایشان از توضیح در این زمینه امتناع ورزید و با ما همکاری نکردند و اظهار داشت :  من نه می خواهم که اسمم و این قضیه ، در انترنت نشر شود .

به هرصورت  من هم متوجه نشدم که چرا نه می خواهند این مسلئه انعکاس یابد به هرصورت خدا را شکر که صحیح و سالم از قید طالبان آزاد شده است .

خبر دیگه اینکه :

همچنان کار ساختمان قمندانی جاغوری بعد از تعطلات زمستان مجددا آغاز گردیده است و در این روز ها کار جریادن دارد .

خبر دیگه اینکه :

خبر دیگر که دوستان بسیار شایق هستند در آن زمینه مطالب تازه ای  را بشنوند ما نیز شرمنده شمایم خبر خوشی در این زمینه نداریم  آن خبر ، خبر تقلیل کاندیدها است .

جلسه های رسمی و غیر رسمی حرف و حدیث در این باره  زیاد است  ولی ظاهرا هیچ کس کدام طرح که بتواند رضایت بقیه کاندید ها را جلب کند در دست  ندارد .

به تعبیر دیگر هر کس که خود را کاندید کرده حد اقل نزدیک به پنجاه هزار افغانی مصرف کرده است . مجریان تقلیل کاندیدها هیچ گونه طرحی برای جبران این بخش از پول ها را ندارد تا چه رسد به شرایط دیگر شان .  با این حال  اگر لطف خداوند شامل حال این مردم نشوند ظاهرا امید چندانی برای تقلیل نمی رود . این ظاهر قضیه است  و در عین حال امید وارم که کاندید های که خود را گل سر سبد این مردم می داند کمی بخود آیند  و بر سر مسایل به توافق برسند .

خبر دیگراینکه :

انتقال بودیجه راه جاغوری قرباغ غزنی  از دیگر شایعات است که به تواتر صحبت می شود. اقای ولسوال تشریف نداشتند که در این زمینه از ایشان سوالات داشته باشم . در گذشته از این بودیجه به تکرار از مسئولین ولایت غزنی شندیم که بودیجه شان اماده و حاضر است . اما اینکه این بودیجه بی زبان چرا از ولایت هلمند سر در آورد ه ؟ و چرا مسولین نتوانسته این بودیجه جذب کند ؟ مسایل است که کسی چیزی نمی داند و در حاله ای از ابهام قرار دارد . متاسفانه ولسوال قدیم در گذارش خود در موقع معرفی ولسوالی جدید نیز چیزی از آن به میان نیاورده است  .  عجیب اینکه ولسوال جدید نیز از این مسله بزرک حرف نزده است . مجموع این قضیه نشان می دهند که هیچ کس دوست ندارند نسبت به این مسلئه صحبت شود. ظاهرا باید پای یک معامله بزرگ در میان باشد .  این ظاهر قضیه است . والله عالم

گذارش گر دوست داشتنی مخلص وفداکار سایت جاغوری یک جناب آقای مومن زاده عزیز- اضافه شده توسط مدیریت سایت

 تا گزارش بعد همه شما عزیزان را بخداوند مهربان می سپارم  شاد و موفق باشید

التماس دعا خدانگهدار همه تان  - مومن زاده جاغوری

نوشته شده توسط مدیریت مرکز - مومن زاده | لینک ثابت |

آخرین مطالب پایگاه اطلاع رسانی جاغوری :
  • » وزارت تحصیلات عالی: امسال بی نتیجه اعلام نمی کنیم
  • » هــــویت ما معرف شخصیت ذاتی ماست:
  • » جاغوری و یک بارندگی دیگر
  • » میهنم - رضا واثق - به یاد روزهای گذشته
  • » گرامیداشت ازسال 2012 (سال انرژی پایدار)
  • » ازکـــدام اصل ونسب:؟
  • » هفت‌خوان دختران غزنی تا رسیدن به مدرک دانشگاهی
  • » شعر( تهداب کج)
  • » مهره های سوخته
  • » داستان یتیم - قسمت بیست و یک!
  • » کویته: سه نفر هزاره در میکانگی رود به شهادت رسیدند
  • » طبل صلح و جنگ از سوی ارگ نشینان همزمان نواخته میشود آیا مردم فراموش خواهند شد ؟
  • » بارندگی های چند روز اخیر در جاغوری
  • » کابل شهر پر از موانع رنگا رنگ ؟!!!
  • » نگرانی مردم از عرضه فیلم های خصوصی شان در بازار « علي آرش »
  • » آقای غند مشر محمد عیسی خان - 3
  • » داکتر سیما ثمر : گزارش صلح و آشتی تحریف نخواهد شد
  • » یک روز برفی در جاغوری از دریچه دوربین
  • » تجلیل از اربعین حضرت امام حسین (ع) در مسجد امام علی (ع)قریه سنگ سوراخ - جاغوری
  • » نشست بن گامی در راستای موفقیت!
  • » جوانمردی کشور جاپان در کمک به افغانستان هرگز فراموش نخواهد شد
  • » جاغوری در چهلمین روز اربعین حسینی با دومین برف باری سفید پوش شد .
  • » محمد حسین خان لوامشر - 2
  • » اعلام اسامی داوران افغانستانی و ایرانی ششمین جشنواره قند پارسی از سویی خانه ادبیات افغانسان
  • » از مقام علمی دکتر محمدسرور مولایی در ششمین جشنواره قند پارسی تجلیل می‌شود
  • » شعر (پدر ببخش مرا!)
  • » کابل با باریدن برف و باران نیز فضای برای تنفس ندارد .
  • » بپاس لطف دوستان محصوصا جناب آقای محمدی
  • » تصادف دردناک
  • » برگید اسحاق خان - 1
  • لازم به یاد آوری است :
    پایگاه اطلاع رسانی جاغوری تمام حقوق مربوط و متعلق به این سایت را برای خود محفوظ میدارد، باز نشر مطالب و عکس های که در جاغوری یک اپلود شده بدون ذکر منبع و یا حذف منبع جاغوری یک مجاز نیست . ضمنآ مسئولیت محتوای مطالب به عهده نویسندگان ان میباشد ...

    ...
    jaghori1.blogfa.com & Designer: موج سوم
    ... پایگاه اطلاع رسانی جاغوری
    بزرگترین مرجع وبلاگ نویساندریافت کد لودینگ برای وبلاگ
    ...